Hypnotherapie

Hypnose, van het Griekse woord : “Hypnos” (god van de slaap) 

De hypnotische trance  wordt verkregen aan de hand van een mix van fysieke- en mentale ontspanning, focus en concentratie. Als gevolg hiervan zal een normale bewustzijnstoestand overgaan naar een verminderd bewustzijn. Daar het bewustzijn in deze trancetoestand minder kritisch is, zullen suggesties min of meer ongehinderd het onderbewustzijn bereiken.

Al reeds bij een lichte hypnotische trance zijn permanente veranderingen in het onderbewustzijn mogelijk. Een hypnose wordt door het overgrote deel van de mensen als een verhelderende en ontspannende ervaring waargenomen.

Hypnotherapie wordt door 2connect-us ingezet als middel tegen psychische- en lichamelijke klachten, verbetering van sportprestaties en bij het stoppen met roken. Door middel van voornamelijk verbale communicatie word je in een lichte trance gebracht, met behoud van volledige controle over jezelf. Hypnose verbreedt en verdiept je bewustzijnsbereik.

voorbeelden van sessies:

  • psychische klachten
  • lichamelijke klachten
  • verbeteren sportprestaties
  • beheersen van lichaamsgewicht
  • stoppen met roken
  • versterken van zelfvertrouwen

De hypnose sessie wordt altijd voorafgegaan door een uitgebreid intake-/kennismakingsgesprek. Een hypnose sessie duurt gemiddeld één- tot anderhalf uur.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van hypnose voor jouw persoonlijke vragen en wensen? Neem eens vrijblijvend contact met mij op.

Frits Opdam.   (Master Practitioner of Hypnotherapy)

haak