Persoonlijke coaching

Iedereen loopt wel eens tegen lastige situaties aan, bijvoorbeeld op je werk of in je persoonlijke leven. Misschien heb je weinig energie, twijfels over jezelf, of heb je moeite om te ontspannen. Soms zijn mensen uitgekeken op hun baan, maar weten ze niet goed hoe ze een andere richting op kunnen gaan. Ook kan het dat je het moeite hebt met het bewaken van je grenzen, jezelf juist te veel beperkt, of weinig zelfvertrouwen hebt in sociale situaties. Dit zijn dingen waarmee 2connect-us je kan helpen, door middel van persoonlijke coaching, één-op-één.

Doel: vergroten van je persoonlijke effectiviteit

Het doel van de coaching is het versterken van jouw persoonlijke effectiviteit. Dit houdt in dat we samen werken aan het versterken van jouw zelfkennis, zelfbeeld, zelfvertrouwen en zelfstandigheid. Hierdoor leer je positiever en doelgerichter omgaan met de soms lastige situaties waarmee je in het leven nu eenmaal te maken hebt. Door te oefenen met verbaal en non-verbaal gedrag en het omgaan met uiteenlopende situaties zul je je eigen kwaliteiten beter leren benutten en ongewenst gedrag leren loslaten.

Samenwerking

Voorafgaand aan het coachingstraject bespreken we wat je precies zou willen bereiken. Door het eigen gedrag en het gewenste gedrag in kaart te brengen vergroot je je zelfkennis en wordt duidelijk hoe je je zelfstandigheid kunt vergroten en de regie kan (terug)pakken in je leven. In het traject zijn onderlinge feedback, communicatie en het uitwisselen van persoonlijke inzichten tussen jou en je coach belangrijke handvatten om je doelstellingen te bereiken. Eerdere deelnemers beschouwen de coaching als krachtig, actief en diepgaand.

Groepsverband

Wij bieden de coaching ook in groepsverband aan. Groepstrajecten hebben verschillende voordelen: zo kun je bijvoorbeeld gedrag bij anderen herkennen en van hen leren. Ook zijn er meer mogelijkheden voor het oefenen van praktijksituaties en houd je elkaar geïnspireerd. Als er interesse is in coaching in groepsverband stelt de coach een groep samen met overeenkomsten in gedrag en denken, voor optimale effectiviteit.

Dus: ben jij toe aan meer zelfvertrouwen en zelfstandigheid?

2connect-us eenvoud en vertrouwen