Over 2connect-us

Frits Opdam

Eigenaar / trainer / consultant 2connect-us.

Frits is mental trainer, personal- & loopbaan coach, motivational speaker, getrouwd en vader van twee zonen. Frits is gedreven om, middels training  coaching en advies, mensen en organisaties te vitaliseren en te motiveren.

Als trainer/coach is Frits iemand die de theorie als geen ander om weet te zetten in de praktijk. Al jaren traint, coacht & vitaliseert hij mensen. Of ze nu niet geschoold of universitair opgeleid zijn, het maakt Frits niet uit. Met zijn aanpak weet hij verbinding te maken en te activeren. Hij pakt groepen op, peilt de groepsdynamica en gaat aan de slag. Naast theorie, rollenspelen, spelvormen, simulatie en interactie gebruikt hij zijn persoonlijkheid en jarenlange ervaring om iedere cursist te raken en mentaal en/of fysiek te motiveren. Waar nodig pakt hij deelnemers persoonlijk op om hen verder te helpen middels één op één sessies.
In zijn trainingen staat ook het principe van kennismaken, groepsvorming/dynamiek en splitsing en, uiteindelijk, evaluatie en doorvertalen centraal. Zo komt de boodschap het beste over en kan hij zijn aanpak per groep maatgesneden aanpassen.
Frits is een praktijkman die de theorie, mede middels zelfstudie, eigen gemaakt heeft. Dit maakt hem tot iemand die niet blijft hangen in theorie, maar die juist een praktische aanpak kiest waar mensen concreet, zelfs dezelfde dag nog, mee aan de slag kunnen. Mede daarom wordt hij steeds teruggevraagd door opdrachtgevers.

Frits heeft, voordat hij vanuit zijn eigen onderneming het besluit nam zich meer te gaan richten op trainen, ondersteunen en vitaliseren van mensen en organisaties, jarenlange ervaring opgedaan in het bedrijfsleven (profit & non- profit) als senior, projectmanager en M.T. lid.

“Door te focussen op kracht, breng ik het beste naar boven in ieder persoon”

 

haak