Testimonials

Aanbevelingen zoals geplaatst op mijn Linkedin profiel:
 • Tim Weerdenburg. Stagiair Contractmanagement WMO bij Servicepunt71

24 juli 2019, Tim was een klant van Frits. J.
De trainingen van Frits zijn altijd erg leuk en leerzaam. Hij heeft niet alleen veel aandacht voor het ontwikkelen van praktische vaardigheden, maar ook voor persoonlijke groei. Daarom kan ik zeggen dat ik dankzij zijn lessen zowel in mijn carrière als in mijn persoonlijk leven aanzienlijke stappen vooruit heb kunnen zetten.
 • Nicole Spaans. Projectmedewerker Gemeente Leiden

29 mei 2019, Frits. J. had een hogere functie dan Nicole, en was zijn/haar leidinggevende
Frits is een goede en energieke trainer die kijkt naar wat je in je mars hebt. Het beste in je naar boven halen en vooral richten op positiviteit! Een belangrijk aspect al zeg ik het zelf! Ik heb mijzelf maar ook andere echt zien groeien qua persoon. Frits is een persoon met wie je goed kan samenwerken.
 • Eugénie Landburg Coaching & ontwikkeling| Massagetherapeut| Bedrijfsstoelmassage| Evenementen| Owner EchLandburg

12 november 2018, Frits. J. heeft met Eugénie samengewerkt in dezelfde groep

Frits is een deskundige en zeer gedreven trainer. Als collega’s gedurende re-integratie projecten heb ik veel gehad aan onze sparringsmomenten; altijd een luisterend oor. Heel fijn.

 • Misha Oosterhuis. Oplossingsgerichte verbinder, begaan en met oog voor detail. Staat altijd open voor koffie, thee en een goed gesprek.

  29 oktober 2018, Misha was een klant van Frits. J.

        Kennis en vaardigheid opdoen van de man die duidelijk het klappen van de zweep kent! Het is een zegen om van Frits te mogen leren.

 • Juliëtte Bos, Enthousiaste, analytische generalist klaar voor de volgende stap in de publieke sector

  27 juni 2018, Juliëtte was een klant van Frits. J.

Frits heb ik leren kennen via Stage Nieuwe Stijl. Hij gaat altijd uit van het positieve en geeft concrete handvatten. Hierdoor heb ik alle aspecten van mijn zoektocht naar een nieuwe baan flink kunnen aanscherpen.

Linda Gao, Onderzoeker moleculaire Biologie

2 februari 2018, Linda was een klant van Frits. J.

Ik doe mee aan Stage Nieuwe Stijl omdat ik al een tijdje thuis zit. Als deelnemer volg ik de trainingen en workshops die Frits geeft binnen dit project. Frits leeft mee met de deelnemers die hij traint. Hij wilt dat de deelnemers vooruitkomen en aan de slag kunnen. Met zijn talent voor motiveren en uitleggen, arbeidsmarktexpertise en presentatievaardigheid, geeft hij inzicht en tips voor het effectief benaderen van de arbeidsmarkt. Inmiddels ben ik op sollicitatiegesprekken geweest en ben ik via LinkedIn benaderd over een baanmogelijkheid. Ik zou Frits zeker aanbevelen om projecten zoals Stage Nieuwe Stijl te verzorgen.

Leo Hoekstra, Redacteur/Tekstschrijver bij Stijlmeesters

15 september 2017, Leo heeft met Frits. J. samengewerkt, maar voor verschillende bedrijven

Naomi Kemble, Gezinspedagoog | Toezichthouder Kinderopvang

12 september 2017, Naomi rapporteerde rechtstreeks aan Frits. J.

Rosaire Satish Sital ✔ , Travel Agent – Online marketing- Fitness

29 augustus 2017, Rosaire Satish was een klant van Frits. J.